Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Solen lyser och värmer våra kroppar när vi förbereder trädgården inför eftermiddagens aktivitet. Det sätts upp fåglar runt om i trädgården tillsammans med en tipspromenad om Upplands landskapsdjur, blommor och svampar m.m. Redan nu under förmiddagen är det några av de boende som letar sig ut i trädgården tillsammans med personal.

Efter lunchen sätts fågelljud på och boende kommer ut en efter en för att ta en promenad och njuta i solen. Några går runt huset och några håller sig i trädgården. Omvårdnadspersonalen följer med de sim vill och behöver sällskap. Fågelkvittret byts ut till musik och det blir lite spontandans i trädgården för några utan de boende och personal. Farmor och farfar letar sig också ut för att titta och lyssna på fåglarna.

I odlingslådorna planteras potatis ut, vi hoppas på färskpotatis till midsommar!