Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ja, påsken 2020 blev inte riktigt som vanligt men huset fylldes ändå av god mat, skratt, lite dans och musik samt vackra blommor från olika håll och kanter.

Nere på markplan hade en utav de boende ställt ut påskblomman, hen fått i present av anhöriga, i matsalen så att alla fick glädjas av den. På balkongerna och ute i trädgården blommade påskliljorna och uppe i personalrummet stod ett vackert arrangemang som tilldelats oss personal från Attendos ledning. Påskäggen dignade över av godis och till påskmaten serverades nubbe för dem som ville. Omvårdnadspersonal bakade en vacker tårta och borden dukades fint. På torsdagen spelades också bingo med ett par av de boende. På bilden nedan ser ni en lycklig vinnare som kammade hem så mycket som tre vinster.