Etiketter

, , , , , , , ,

Igår var det äntligen dags för Elvis I Parksnäckan som Attendo var med och arrangerade.
Planeringen har pågått under längre tid för att alla brukare som ville följa med på evenemanget skulle få en så trevlig kväll som möjligt. Det som har oroat oss mest inför kvällen har varit det utlovade regnet. Tack och lov så ändrades väderprognosen i sista stund och vi kunde se fram emot vackrare och framför allt varmare väder under kvällen.

elvis 11

Så när vi reste ner mot Parksnäckan, reste vi i solsken!

Väl på plats på Parksnäckan var det bara att sitta och njuta. Det svängde härligt om musiken och bandet verkade ha roligt på scenen. Publiken var med och det bjöds på flera extranummer mot kvällens slut.

Några av brukarna valde att avsluta kvällen innan konserten var slut. Fördelen med detta var att det då fanns möjlighet att ta sig en svängom utanför Parksnäckan i väntan på taxi. Tillbaka på Sandelska möttes brukarna av personal som tog emot och en fin kväll var till ända.

Tack alla ni som deltog för en underbar kväll!