Etiketter

, , , , , , , , ,

Kräftpremiären har varit och därmed har även kräftskivan gått av stapeln på Sandelska huset. Det blev en trevlig lunch med kräftor, Västerbottenpaj och sallad.

En vecka senare var det också dags för surströmmingsfest. De brukare och anhöriga som anmälde intresse samlades och hade en fin lunch tillsammans. I år var det ganska så många som anmälde sitt intresse vilket gjorde att vi inte fick plats på någon av balkongerna som vi brukar hålla till på. Ute gick inte heller att vara då regnet öste ner men vi samlades alla på plan 3 vilket fungerade alldeles utmärkt.

I en vecka under sommaren lånade vi parcykeln från Attendo Topelius. Det är alltid uppskattat när vi får ha den hos oss och vi försöker se till att alla som vill ska få använda den. Det är skönt att komma ut och få känna vinden i håret och att få se hur det ser ut i omgivningen i närområdet.

Byron som arbetar hos oss ser alltid till att vi har en vacker trädgård med fina blommor. Förra året planterades det solroser men i år blev det Gladiolus. Just nu blommar de fantastiskt vackert och solrosorna verkar ha självsått sig för det kom även upp några i år.