I Fredags hade vi boenderåd här på huset, vi tänkte dela med oss av de tankar och synpunkter som framkom under mötets gång….

Maten

På det stora hela så är alla riktigt nöjda med maten som serveras. Negativa aspekter är ibland potatisen, rödbetorna, för mycket panering på fisk, konstig smak på stroganoff och vissa rätter som har fel krydda efter personlig smak. Önskemål om mer fisk framkom, speciellt stekt strömming. Önskemål om smörgåstårta, pizza, köttsoppa, paltbröd med fläsk och kebabtallrik

Aktiviteter

Alla är överens om att musikanterna Puch och Sune är mycket bra. Gudstjänsterna är uppskattade. Frågetävlingar är mycket bra. Dam och herrmiddagar var mycket uppskattat. Bowling och måla var bra. Sittgymnastiken är mycket uppskattad. Synpunkter om att det är få som vill vara med på vissa aktiviteter är tråkigt, när det anordnas. Det som önskas är mer körer, dragspel och gärna en hund som kommer på besök. Vi pratade om lämpliga utflyktsmål. De förslag som kom upp var Ulva kvarn, Linné Hammarby, konstutställning eller bara ut i en vitsippsbacke.

Personalen

Alla var nöjda. Vi pratade om sommarsemestrar och att vi kommer att intervjua vikarier i slutet av mars.

Övrigt

En klocka önskas på väggen i Tv rummet. Förslag om en enkät som kunde gå ut till alla som frågade ungefär samma saker som vi tar upp på brukarråden, eftersom ca hälften av dem som bor här inte ville vara med på mötena idag.

// Melisa