Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Igår var det Nobeldagen, detta uppmärksammade vi på Sandelska genom att duka till långbord och servera trerätters lunch. Det blev skagentoast till förätt och till efterrätt blev det marängsviss. Efter lunchen så flyttade sig flera boende till vardagsrummet där de såg prisutdelningen. De är en pampig ceremoni. Till eftermiddagsfikat bjöds det på tårta. Här kommer några bilder från dagen.

I förra veckan bakades det pepparkakor och det doftar fantastiskt i korridorerna när de gräddades. På eftermiddagen samma dag bjöds vi på ljuv musik av Uppsala kammarsolister som kom och spelade för oss. Efter konserten blev det fika med nygräddade pepparkakor.

Då det närmar sig lucia är vi i full gång att träna luciasånger inför luciatåget. Vi är ett härligt gäng som är med och sjunger och vi har riktigt roligt på våra övningstillfällen. =)lucia