Denna vecka har verkligen givit oss fantastiskt väder. Kvällar, nätter och mornar har varit kalla men dagarna har solen varit framme och givit oss värme.

I tisdags den 18 augusti så hade vi fyrbenta besökare i trädgården. 4H var här och med sig hade de grisar, kaniner, får, getter och höns.

DSC_0083DSC_0084Många av de boende gjorde oss sällskap ute på gården för att titta, klappa och lyssna på djuren. Fåren och getterna var ganska högljudda med sitt bräkande och talade om att de fanns där.  DSC_0097Hönorna var ganska stillsamma men lika väl fina att titta på. Om jag minns rätt så var det skånska blommehöns.

   DSC_0101 Kaninerna blev också populära. De är så mjuka att klappa på. Den bruna kaninen på bilden fick följa med in i huset där det fanns flera boende som inte ville gå ut men som ändå ville se djuren. DSC_0098 DSC_0093Sen var det grisarna. Oj va de bökade med sitt tryne! Gräsmattan blev lite tilltygad men det gör inget. Dessa två var riktigt underhållande att titta på. De busade runt och när de blev kliade på magen så la de sig ner på sida. När de låg där på sida och blev kliade såg de ut att njuta, de slöt ögonen och slappnade av.DSC_0099 DSC_0090 DSC_0088 DSC_0086/ Anki, leg. arbetsterapeut