Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Våren är här, i rabatterna så växer tulpanerna och vi bara väntar på att de ska slå ut. Idag kom hammockarna ut i trädgården efter vinterförvaringen och i fönstret på markplan står lådorna med årens dahlior, liljor och annat och växer på sig inför sommaren. Flera av de boende sitter regelbundet ute och njuter av solen och vi har till och med kunnat bjuda på frukost ute i trädgården.

I morgon får vi besök av Micke Ahlgrens som kommer att uppträda för oss och i nästa vecka kommer vi att ha en utedag med möjlighet för de boende att plantera om sina blommor.

I dynlådorna som finns uppställda i trädgården hittar ni dynor till utemöblerna. Ni får gärna ta fram dem om ni vill sitta utomhus i trädgården. Strax innanför entrédörren hittar ni filtar om ni fryser, se bara till att lämna tillbaka dem så de inte försvinner.