Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Just nu står vi i startgroparna för att dra igång ett nytt projekt som heter ”Nära”. Detta är i form av en app som ni kan ladda ner på telefonen. Vi på Sandelska huset kommer sedan att kunna lägga in viktig information till er i appen, exempelvis kommer ni kunna läsa om aktiviteter och veckans mat.

I appen finns också ett avsnitt som endast är till för dig och din närstående. Där kommer vi kunna lägga ut bilder och annan privat information som endast rör er och som inte kommer att kunna visas för någon annan som inte blivit inbjuden. Detta ger en möjlighet för dig att följa din närstående lite närmare i vardagen och få en inblick i vad som händer i hens liv.

Vi ser fram emot att starta arbeta med denna app och vi hoppas att ni är intresserade av att delta ni också.