Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Attendobussen är vår alldeles egna buss som vi använder oss utav för att åka på äventyr. Alla Attendoboenden i Uppsala delar på denna buss och under 2020 hade vi bussen en dag var. Den levererades i början av året och efter det kunde vi njuta av härliga utflykter. Vi har gjort allt ifrån att komma ut i skog och mark till äventyr lite längre bort från stan. Vi har exempelvis besökt Sigtuna, Laxön, Linnés Hammarby, Stadsparken, Viks slott, Thun´s (innan pandemin), Hammarskog, Skokloster och många fler. Vi hade också möjligheten att åka till kyrkogården i samband med All helgona för att tända ljus.

Vissa dagar då vädret inte varit med oss har vi åkt sightseeingturer runt om i stan med omnejd. Ibland har de som åkt med velat se vart de gick i skolan eller bodde som barn eller bara hur staden förändras med allt nytt som byggs.

Detta år fortsätter äventyren och har ni tips på ställen vi borde besöka så hör gärna av er.