Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Under sommaren 2020 så pågick ett projekt här på Sandelska huset. Du kan läsa mer om det HÄR och HÄR.

Av det slutgiltiga resultatet av spaningen kan man se att det blir fler flygande insektsarter och fler blomväxter i den oklippta gräsytan. Totalt var det 101 personer som anmälde sig till spaningen och av dessa var det 72 personer som genomförde projektet till hela vägen.

Våra resultat från Sandelska huset liknade de resultat de andra trädgårdsspanarna hade lämnat in. Flera av de som genomförde projektet var sugna på att fortsätta låta en del av sin trädgård vara oklippt och några var intresserade av att utveckla tanken och anordna en äng eller liknande.

Hela resultatet går att finna i tidningen ”Hemträdgården” nummer 6/2020, Riksförbundet Svensk trädgård.