Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

I slutet av november, samma dag som Sandelskas julmarknad gick av stapeln, så stod Uppsala kommuns aktivitetsombud utanför dörren. Med sig hade de en stor säck med adventsklappar. Under hela december fick vi sedan möjligheten att öppna en klapp om dagen som innehöll något som vi tillsammans kunde göra för att få tiden att gå lite snabbare fram till julafton. Klappar har innehållit allt från knasiga små gummibollar till en fantastisk katt som jamar och rör på sig, pussel och bowling. De har också innehållit frågespel, tipspromenader och massa annat roligt! Några dagar innan jul stod aktivitetsombuden utanför dörren igen med de sista klapparna och ännu en säck full med julklappar till oss att öppna på julafton.

Ett helt fantastiskt initiativ som vi tillsammans har kunnat njuta av och som vi kommer att kunna njuta av även i fortsättningen.

TACK!

(Uppsala kommun har fått stimulansmedel för att bland annat motverka ensamhet bland äldre under 2020. Detta arrangemang med aktivitetskalendern är en del i denna satsning. Vi har också under sommaren och hösten samt vintern fått njuta av flera konserter och framträdanden som också tagits fram under denna satsning.)

Ivriga händer öppnar paketen och det var många funderingar kring vad som var i dem.
Den skumma gummibollen. =)