Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tyvärr så fortsätter Covid-19 att härja fram i samhället och därför måste vi fortsätta med besöksförbudet. Vi förstår att det börjar bli påfrestande och jobbigt både för er närstående och naturligtvis också för de boende. Det blir också lätt att man börjar slappna av lite då detta nu har blivit vår nya vardag.

För att i fortsättningen undvika att många träffas på samma ställe har vi beslutat att införa schema för utevistelse, då besöksförbudet gäller också utomhus. Vi försöker även att undvika att boende från olika plan samlas, detta är också en åtgärd för att minska risk för smittspridning om smittan skulle komma in i huset.

Här nedan ser ni schemat som kommit ut idag. Här kommer också de postutlämningstider som gäller framöver.

Måndagar 9.30-10.00

Torsdagar 15.30-16.00

adf