Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Magsjukan är avblåst sedan ett tag tillbaka och vi har efter det varit ute på äventyr. Attendobussen har tagit några utav de boende till Thun´s tillsammans med boende från Attendo Topelius. Det vart en trevlig tur med möjlighet att se djur på vägen och också hus där man växt upp. Lite shopping blev det så klart också.

Vi som inte varit på utflykt har tagit promenader i det milda vädret. Det är bäst att passa på då solen tittar fram. Vi är alla så fundersamma kring den vinter som inte verkar komma. Vill man träna extra så har gymmet öppet på fredagar med vår sjukgymnast Sara. På bilden nedan tränas det trappgång.

Vi har också firat alla hjärtans dag. Det pyntades med hjärtan och så fikade vi go fika. Det är väldigt mysigt att lyfta upp dagar i vardagen och göra lite extra av dem. Man ska aldrig låta ett tillfälle för att fira gå förlorat. 😉

Några ur personalen var iväg till Stockholm för att lyssna på föreläsningar kring beröring och nyttan av taktil stimulering. Det blev en heldag i Stockholms fina kvarter kring Ersta sjukhus.