Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Attendos äldreboenden kan ibland få besök av ”Anonyma närstående”. Det innebär att en person ringt och bokat tid för rundvisning och sade sig ha en närstående som behöver plats på ett boende.
Målet med undersökningen ”Anonyma närstående”, som genomförs av företaget Better Business, är att hitta förbättringsmöjligheter utifrån den närståendes upplevelse av besöket. Att fånga känslan i mötet med Attendo. Och få insikt om hur besökaren upplever att Attendo lever upp till sina värderingar; kompetens, engagemang och omtanke. Som boende har vi ingen vetskap om vilka dessa personer är.
I samband med denna undersökning har Better Business också en egen utmärkelse, ”Suverän Service”. Utmärkelsen delas ut med motiveringen: ”Service kan vara både bra och dålig men Suverän Service är något utöver det vanliga! Det är när man blir bemött på ett sätt som sticker ut och man känner att man vill berätta om upplevelsen för sina vänner och bekanta”.

I denna mätning fick Sandelska huset 100 % och vi fick dessutom utmärkelsen ”Suverän Service” tillsammans med flera andra Attendoboenden i landet.

Kul tycker vi och lyfter på hatten!