Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I fredags var det äntligen dags för den efterlängtade eller avskräckande surströmmingsfesten, beroende på vad man tycker om fisken. I år kunde vi vara ute vilket var fantastiskt. Till efterrätt hade köksan på plan 1 bakat härligt goda bakelser. Farmor och farfar var också med på festen.

På eftermiddagen hade vi bokat en cykeltur med Cykling utan ålder och vår kontakt på Röda korset. Det kom 5 cyklar, varav en var en cykel som tog en rullstol. De boende som skulle åka med samlades ute i trädgården och fick hjälp att kliva ombord på cyklarna. Sedan bar det av till Gamla Uppsala där vi fikade på Disagården. Efter att ha fått hälsat på höns och tupp så gav vi oss tillbaka hem igen. Detta var så uppskattat och vi ska verkligen göra om det. Det var med glada miner som de boende klev av cyklarna och gick tillbaka till sig.