Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

…sedan det kom ett inlägg här! Vi ber om ursäkt för detta. Här på Sandelska huset njuter vi av solskenet som har lyst på oss nu i några dagar. Detta passar mycket bra då vi kan och vill vara ute mer. Vi har bland annat grillat korv ute i trädgården, tagit promenader och suttit på bänkarna för att njuta av solen, till korven serverades det varm choklad. Snön har i stort sett helt töat bort på gården så nu kan vi använda hela gården igen. Just nu sitter det uppe en tipspromenad som man kan svara på när man är ute. Inne händer det hela tiden något. Det är bingo, bakning, fikastunder och mycket annat.

Härom dagen var vi iväg och handlade. Vi besökte olika second hand affärer för att införskaffa minnessaker som vi använde för att sätta samman minneslådor till markplan. Vi hittade bilar av olika slag samt böcker om detsamma. Vi hittade också gamla leksaker, pussel och trevliga böcker. Efter dessa butiker bar det av till IKEA där vi inhandlade dekorationer till huset. Sen efter jul har vi succesivt arbetat med våra allmänna utrymmen för att få dessa mer inbjudande. Vi har bland annat möblerat om, bytt ut tavlor och sett över textilier. Nu på tur väntar växter och lite nya möbler.

Här kommer lite bilder som vi samlat på oss och vill visa er. Längst ner till höger ser ni vår nya frisörhörna. =)