Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Som omvårdnadspersonal eller HSL-personal är det viktigt att fortbilda sig, hålla sig uppdaterad på ny forskning och information som gör att vården blir säkrare och aktuell för de boende. Under hösten har rehabpersonalen, Sara och Anki, samt hälsoinspiratören, Parwen, varit iväg på en inspirationsdag som hölls av Kulturenheten i Region Uppsala. Det var en dag som gav inspiration samt kunskap i det senaste inom dans, musik och iPad användning för äldre. En inspirationsdag för att göra kulturen till en integrerad resurs i vardagen för de äldre.

Under samma vecka så var också en av sjuksköterskorna iväg för att få information kring handledning av studenter som vi ofta har hos oss.

Det finns också kommande inplanerade fortbildningstillfällen för omvårdnadspersonal samt HSL-personal och verksamhetschef. Det är ex utbildning i BPSD, diabetes, syn och hörsel, demens, palliativ vård, förflyttning och mycket mer.