Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Här kommer ett bild regn från olika aktiviteter som vi haft den senaste tiden. =)

Vi har ju haft några kanonfina dagar under den senaste tiden vilket passar oss bra då vi har letat oss ut i naturen för att hitta fina löv. Dessa löv har sedan plastats in och hängts upp i fönsterna som paneler. Det blir väldigt effektfullt och härligt att ta in höstens fina färger.

Allsång är alltid lika uppskattat och vid detta tillfälle fanns det också möjlighet att använda sig av musikredskap för att göra stunden extra trevlig.

Det är ju inte bara vi människor som behöver omvårdnad och näring. Våra blommor mår också bra av detta och därför fick husets alla orkidéer ny orkidéejord. Hälsoinspiratören Parwen fick hjälp av en utan de boende för att ordna med alla blommor. De jobbade hårt större delen av förmiddagen men snyggt blev det när det blev klart. =)

Vi har också fikat för fullt. Det har gjorts härliga smoothies och naturligtvis kanelbullar på kanelbullensdag. =)

Nu under hösten så passade vi på att anordna en pubkväll med livemusik. Det var en trevlig kväll med sång, skratt och dans. Härligt! Tack Angie och Johan för att ni kom och sjöng och spelade för oss!