Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Helt plötsligt känns det som så länge sedan vi gick och röstade och sedan följde valvakan med spänning. Vi får väl se vad politikerna kommer fram till och vilken regering som väntar.

Vi fortsätter här på Sandelska med aktiviteter av olika slag. Sommaren går så sakta över i höst och vädret blir med det lite blötare och kallare. Vi har dock haft riktigt fina dagar då vi har kunnat vara ute och cykla med parcykeln. Topelius hade möjlighet att låna ut cykeln några veckor till oss så att så många som möjligt kunde få prova på cykeln. Nu är den tillbakalämnad men vi väntar redan till i vår då vi hoppas på att på låna den igen.

Under de varmare dagarna som varit har vi också passat på att ha sittgymnastik utomhus. Det gör gott för själ och sinne att få sol på kinden och att få röra på kroppen. Appropå rörelse så vill vi passa på att tipsa om Attendolunken som annornas nu på fredag på Sandelska. Välkomna!

Det är något härligt med att sitta några stycken tillsammans i hammocken ute i trädgården. Vi kommer så nära varandra och samtalar om allt mellan himmel och jord och det slutar nästan alltid i skratt. På bilderna nedan har den ena damen berättat att hennes klocka inte fungerar och den andra damen hjälper henne att ställa in rätt tid. Det är härligt vad vi alla kan hjälpa varandra med små saker som går så snabbt och enkelt för den ena men som betyder så mycket för den andra personen som får stödet.

När vädret har varit regnigt eller kallt och ingen vill gå ut så har vi spelat spel, bakat och hittat på andra trevliga saker. I dag har Österledskyrkan gästat och på eftermiddagen och underförmiddagen var det sittgymnastik inomhus.

fia

Hoppas ni får en fortsatt fin dag!