Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Igår var det dags för Sommarfesten på Sandelska. Denna fest är alltid lika rolig att vara med och anordna då den brukar vara mycket uppskattad. I år, lika som förra året, så lyckades vi välja en dag med regn vilket gjorde att vi fick hålla festen inomhus.

Det ordnades med maten och tårtor, det bars bord och stolar, bordsplacering diskuterades så att alla skulle få plats och borden dukades fint och mycket mer. Det är många detaljer som behöver hållas reda på men förberedelserna flöt på under dagen.

Under eftermiddagen och kvällen åt vi gott, sjöng allsång och umgicks tillsammans. Det var roligt att så många kunde komma och det är alltid lika trevligt att träffa alla ni närstående.

Vi tackar er alla som kom för en fantastiskt härlig eftermiddag och kväll!