Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

I fredags var det dags för Attendolunken. Temat på tipspromenaden var pingst och när tipslapparna var rättade så delades vinster ut till de med flest poäng. Grattis till er som vann! Eftersom att vädret var med oss så passade vi också på att grilla korv och äta paj med glass till eftermiddagsfikat. När lunken och fikat var slut så strulade tyvärr hissen men efter en liten stund så fick vi igång den och hissreparatörerna var här snart därefter för att se över hissen. Nu i skrivandets stund så fungerar den som den ska. Allt som allt så blev det en trevlig avslutning på veckan.

Denna vecka började vi med allsång och sittgymnastik ute i trädgården och vi har sedan fortsatt att vara ute under eftermiddagen. Den är en härlig sommar som har kommit till oss! Gräsmattan börjar dock bli brun då den har fått för lite vatten så idag har det vattnats så att vi får grönare gräs och så att blommorna vill blomma.

20180521_112912