Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Den senaste tiden har våren smugit sig fram i Uppsala. Ute i trädgården blir det mer och mer grönt, vissa utav buskarna har börjat slå ut med sina gröna blad och gräsmattorna är inte längre bruna.
Några dagar har vi kunnat sitta ute i trädgården och fika men än så länge tillåter inte alla dagar denna uteaktivitet. Dessa dagar har vi istället ex tittat på film, åkt till Gränby centrum och haft allsång.

Nu framöver planerar vi mer utevistelse i trädgården och Sandelska husets omgivning. Vi planerar också utflykter till ex Gamla Uppsala och Stadsparken. Idag kommer Jobiskor till oss. Då finns möjligheten för både personal och brukare att köpa nya skor inför vår och sommar om behovet finns. På måndag är det valborgsmässoafton och detta firas med konsert här på Sandelska med Soundflowers.

Vi önskar er alla en fortsatt trevlig fredag!