Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Denna vecka har varit full av aktivitet. Egentligen så startade det förra veckan med att sätta ut dekorationer inför alla hjärtans dag. Oj va många hjärtan vi har klippt till men fint blev det. Det har också skapats alla hjärtansdagskort till de boende. I tisdags på fettisdagen åt vi så klart semlor till kaffet vilket var uppskattat. I går hade vi brukarråd på plan 1 och 2, det blev bra möten där det bland annat blev bestämt att vi ska ta oss i väg på utflykt till något muséum under våren samt till en klädaffär som nämndes av flera under mötet. Utöver detta så har vi tittat på OS, spelat bingo och mycket annat.

I förra veckan så fick sig markplan lite extra färg på några utav listerna som sitter i korridoren. Detta för att de tidigare var vita och inte så lätta att se. Så i fallförebyggande syfte så har de nu målats med färg för att synas bättre och därmed förhoppningsvis minska risken att någon stöter i kanten och tappar balansen och faller.