Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Omvårdnadspersonalen på markplan har under veckan som gått möblerat om och stylat de allmänna utrymmena på markplan. Resultatet blev mycket fint och jag tror att alla som var med och inredde hade ett roligt men intensivt arbetspass. Nu kan både boende och personal sitta ner och njuta.

På varje plan i huset har vi också förberett en tv i vardagsrummen med kanal 5 (och några andra extra kanaler) så att vi kan följa med i Vinter OS som börjar nästa vecka. Det ska bli spännande!

I förra veckan deltog Sandelska huset tillsammans med andra äldreboenden från Attendo i samband med Yrkes-SM för vård och omsorg på Lundellska skolan ”Skrapan” i Uppsala. Det var en trevlig dag och nedan kan ni se bilder både från förberedelserna och från själva dagen.

Idag har vi haft besök av några kommunalpolitiker från Moderaterna i Uppsala. De fick en rundvisning på Sandelska och efter det satt vi ner och pratade en stund. Det blev ett trevligt och givande samtal om vad den framtida äldreomsorgen önskas innehålla.

Under eftermiddagen väntar en spastund för de boende som önskar. Parwen, vår hälsoinspiratör, har förberett så fint inför detta tillfälle. Bilder från detta kommer senare.