Etiketter

, , , , , , , , , , ,

December är äntligen här och granen har fått sin plats utanför entrén. Frosten ligger kvar på backen men än så länge har vi inte fått någon snö att tala om.

I helgen utspelade sig årets julmarknad på Sandelska och dagen efter var det redan första advent. I hela huset har det julpyntats. Personal och boende har också bakat pepparkakor och dekorerat årets pepparkakshus.

Julmarknaden blev lyckad och det var roligt att det var så många som kom. Det fanns möjlighet att köpa kläder från Seniorshopen samt från Klädvalet och kände man för stickat så fanns det både vantar, mössor och massa annat fint. Mary Kay var där och sålde sina produkter och var man sugen på en julblomma eller julkrans så kunde man hitta det också.
Som alla andra år fanns det också ett jullotteri som det var strykande åtgång på. Förstapriset, den stora julkorgen (se bild nedan), gick till en närstående. Grattis!

I förra veckan var trubaduren Knivsta-Sune här sjöng för oss och går fick de boende möjlighet att njuta av ännu mer musik då Thomas och Chatarina kom och spelade. På fredag blir det julmusik då Angie och Johan kommer och sjunger för oss.

Vi önskar er alla läsare en fortsatt fin dag!
/ Sandelska huset