Etiketter

, , , , ,

I torsdags så var det dags för den årliga Sommarfesten på Sandelska huset. Vi har noggrant följt väderleksrapporterna och kastats mellan hopp och förtvivlan om vilket väder vi skulle få. Vi brukar vara ute i trädgården vid detta tillfälle och vädret såg, även detta år, ut som att det skulle ge oss sol men i sista stund så fick alla möbler bäras in igen och festen fick istället hållas inne. Vilket var tur då regnet kom ungefär en timme in i festligheterna. Det blev trångt och varmt men stämningen var på topp genom hela kvällen.

Det bjöds på kassler, rostbiff, potatis- och mimosasallad, grönsallad, sill och massa annat gott. Till kaffet blev det såklart jordgubbstårtor.

I samband med fikat fick vi underhållning i form av härlig sång och musik framfört av Angie och Johan. De sjöng och spelade sommarsånger för oss vilket lockade till sång och även lite dans.

272

Tack alla ni brukare, närstående och personal som tillsammans skapade en fantastisk kväll!