Etiketter

, , , , , , ,

Idag har vi genomfört årets första Attendolunk. Tillsammans (boende, anhöriga och personal) lyckades vi promenera ihop 8.1 km i det vackra vädret. Det blåste dock en hel del vilket gjorde att vi fick sätta upp frågorna flera gånger då de flög bort mellan varven. Efter avslutad promenad så väntade en medalj vid mållinjen. Årets tema på tipspromenaden blev Uppsala vilket är ett tema som de flesta kan relatera till och många kunde svaren utan någon längre betänketid. Kanske får vi göra frågorna lite klurigare nästa gång.

Flera av de boende passade på att stanna kvar ute efter promenaden och fikade tillsammans i trädgården.

Lunken blev också en bra uppvärmning för de i personalen som ska vidare i eftermiddag och springa eller gå Blodomloppet. Vi önskar alla som deltar där Lycka till!

Detta bildspel kräver JavaScript.