Denna vecka har vi avtackat Olivia som har varit hälsoinspiratör hos oss i nästan ett år. Olivia har gjort ett fantastiskt jobb med att implementera hälsoinspiratörsrollen i verksamheten men nu väntar nya äventyr och vi önskar henne stort lycka till.

Olivia Alenvall

Parwen som tidigare har arbetet som undersköterska på markplan tar nu över som hälsoinspiratör. Vi önskar henne hjärtligt välkommen till den nya arbetsrollen!

Parwen

Trots att det har blåst ganska så friskt så har vi passat på att ta många promenader i solskenet. Lite vårtecken hittar vi också i trädgården. Påskliljorna som vi tidigare skrivit om har vuxit sig ännu större.

Idag har vi eftermiddagspub med livemusik, Angie och Johan kommer hit och sjunger för oss så vi ser fram emot en härlig eftermiddag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi önskar er en trevlig helg!