Snart är det dags att hälsa det nya året 2017 välkommen men först kommer här en liten sammanfattning om året som gått i bilder här på Sandelskahuset!

2016

 

Januari: Under januari var det dags att en än gång dansa ut julen. Vi hade även fin besök av miniatyr hästarna Kalle och Estelle och hade premiär för ballong badminton.

Februari: En månad med lite extra kärlek och gemenskap. Spa, sång och alla hjärtans dag.

Mars: Påsken firades med god mat och dryck och vi hade utställning under några veckor ”Det försvunna Uppsala”

April: PUCH, sjung av glädje och dans med kunglig glans. En månad fullspäckad med musik och rörelse.

Maj: Konserter, vårmarknad, spel i trädgården och jag, Olivia började här på Sandelska som Hälsoinspiratör.

Juni: Vi startade upp sommaren med den årliga sommarfesten där Angie och Johan bjöd på live musik. Fix och trix i trädgården och så satte vi vår kreativa sida på prov vid målarpenseln.

Juli: Under de varmaste veckorna blev var vi mestadels ute i trädgården och roade oss med allt ifrån gymnastik till att bara slappa dagar då det var som varmast. De fantastiska ungdomarna ifrån uppsalas sommar orkester var även här och spelade för oss.

Augusti: Självfallet kräftpremiär och även 4H gården var här med djuren.

September: Attendolunken gick av stapeln trots regn och rusk. Som dom säger så finns det inget dåligt väder.. Desto bättre väder blev det dock under våra två utflykter till Attendo Fortuna där vi tillbringade två eftermiddagar i den underbara naturen och plockade massor av blåbär.

Oktober: Oktober månad bestod av dans, bullbak, dam och herr luncher.Denna månad gick vi även med i projektet ”Äldreomsorg med färg” där vi under sex veckor fick låna två akvarier. Vi valde sedan att behålla båda då vi tyckte det var mycket lyckat och gav goda resultat.

November: Alla helgons dag, brandutbildning för personalen och de första lussekatterna inför adventstider bakades.

 

December: Julmarknad, julbak och ja ni vet allt det där som hör julen till!

 

Ny ser vi fram emot ett nytt år med nya krafter och  möjligheter. Därmed vill vi önskar er alla ett gott nytt år!

Bästa hälsningar Olivia och Anki

gott-nytt-ar