Det börjar bli en härlig tradition detta, att bilder på tomater och squash läggs ut i bloggen. Då känns det som om våren är på väg även om det fortfarande är ganska kallt ute. Idag skiner solen i alla fall och med varma kläder på sig så har det gått att sitta ute en stund.

Runt omkring huset så har de börjat sopa gatorna vilket underlättar när vi vill gå ut på promenad. Under nästa vecka så väntar massa musik här på Sandelska. På måndag och onsdag väntar vi besök av trubadurer, PUCH och Knivsta-Sune. På tisdagen får vi besök av Österledskyrkan och på fredag så har vi Skoproffsen här som säljer skor.

Ni får gärna fundera på om era närstående är i behov av några nya skor nu inför våren och sommaren. Kan ni själva inte närvara när Skoproffsen kommer så meddela er närståendes kontaktperson så kan de hjälpa till.

Ha en fin helg!