Tänk att det redan är påsk, det var ju inte länge sedan vi önskade varandra god jul. Här på Sandelska så väntar påskägg, härlig påskmat och trevligt sällskap. Hela huset har pyntats med påskliljor, tuppar och färgglatt påskris.

Igår tjuvstartades påsken med härliga rulltårtebakelser. De bakelser ni ser nedan på bilderna var de som serverades på markplan.

Det är härligt att se hur ljuset och värmen är på väg tillbaka. På söndag börjar sommartiden så då får vi alla komma ihåg att ställa om klockorna. I början av denna vecka så snöade det igen men i slutet av förra veckan så var det fint väder och då var det många som passade på att gå ut en sväng i trädgården.

Små spår av ny grönska börjar visa sig i rabatterna och uppe på plan 3 står det små skott av bland annat tomat och majs som Bayron har sått.

Ha en fortsatt fin helg och GLAD PÅSK!