I förra veckan så firade vi fotens dag med fotbad och omvårdnad om fötterna, händerna fick också hänga med på ett hörn.

Avslappnande musik spelades, sollampan lös på oss och de boende fick sitta i fåtöljerna med fötterna i fotbad och bli lite extra ompysslade. Medans fötterna hade det skönt i badet fick händerna lite manikyr. Till de som ville så så hamnade även lite nagellack på naglarna.

På fredagen så dansade vi. Stefan Hanna, kommunalråd för Centerpartiet i Uppsala kommun, och hans sekreterare var här och hälsade på, de stannade också och dansade med oss en stund. Det blev tyvärr inga bilder härifrån då vi hade så trevligt att vi glömde bort kameran.

Nu på fredag, den 26 februari, får vi besök av Uppsala kammarsolister som kommer och spelar för oss. Det är härligt att ha trevliga aktiviteter att se fram emot.

Ha en fin dag!