….flyttade det in några tillfälliga och hyresgäster igår! 2st får, 2st getter, 3kycklingar och 2st kaniner var det som flyttat in, vanligtvis hemmahörande på Gränby 4Hgård, precis norr om huset under de ståtliga björkarna.Vi skrattade och sa att vi börjat med korttidsplatser!

Vi ställde iordning stolar och cafebord och satt sedan och åt glass och drack iskall citrondricka. En spontan kommentar var att det var som ”att sitta på torget” när man omgavs med sorlet av människor och ljudet från vinden, träden och djuren. Vilsamt att bara sitta och titta på djuren och klia ett får bakom örat och gosa med en kanin. Även förbipasserande – både med och utan barn -stannade till och tittade och pratade med djuren. Mycket positiva reaktioner!

 
image (3)  bild

016 023 029 031 034 046

 

 

 

 

 

 

 

 

020