Hej igen!
det har varit lugnt här på bloggen under min semester,nu är jag tillbaka och uppdateringarna ska komma betydligt tätare om vad vi pysslar med här i Sandelska huset!

Denna sommar har vi istället för 1st utflykt erbjudit 3st alternativ till utflykt utifrån önskemål på Boenderåden. Varje boende blir tillfrågad att välja om de vill delta vid en av dessa utflykter. I Juni var utflyktsmålet Veteranbilsträffen i Ulva kvarn, i Juli är det Botaniska trädgården och i Augusti är det Uppsala Högar.

Medan jag har varit borta har det även hunnit vara både Nostalgikväll i trädgården och Öppet hus. Förra veckan var Angie och Johan här och sjöng och spelade på temat ”Från Jazz till visa”

Vad finns det mer att se fram emot? Jo 5 augusti kommer 4Hgården hit med några av sina djur och sätter upp hagar i trädgården under hela dagen. Knvista Sune är åter efter semestern 6augusti och Angie och Johan kommer tillbaka 27 augusti med den sista konserten i sin svit nu med temat ”Schlagerfrossa”.

Låt oss fortsätta njuta av en hrälig sommar tillsammans!

/ Sanna