144

145

155

 

158

 

 

172

 

180

178

185

 

198

Vi hade verkligen vädergudarna med oss igår! När jag ser ut genom fönstret idag på regnet som öser ner från en jämngrå himmel så blir jag påmind om hur det KUNDE ha varit en kväll i juni.

Vilket kalas det var igår! Vi ställde upp långbord i trädgården som dekorerades med blommor och eftersom det var många som kom så fick vi även sprida ut mer bord och stolar i hela trädgården. Hela dagen pågick förberedelser med att göra tårtor och grillspätt och plocka blommor som dekoration till borden. Vi dukade upp bord med dryck, potatissallad och sallad och när grillspätten var klara lades allt upp på fat som snabbt delades ut till alla gäster. Jättebra samarbete! Samma procedur med kaffe och tårta till desserten.

 Härligt att så många kom och tillbringade den ljumma sommarkvällen med oss! Tack för en jättetrevlig kväll!

/ Sanna