Januari har nästan gått, snön kom äntligen och med den kylan. Vi uppskattar vår nya träningscykel när kylan och halkan gör att vi drar oss för att gå ut. Ett sätt att röra på sig och bibehålla kondition tills vårvärmen gör att vi kanske hellre söker oss ut för promenader.

Idag har vi haft besök av vår kära Terapihund Bianca och det samarbetet kommer att fortsätta under våren, varje tisdag.Vi börjar även blir klara med utformaningen av våren när det gäller våra regelbundna aktiviteter. Österledskyrkan är bokad, knivsta-Sune är bokad, Puch är bokad. Malin från Seniorshopen kommer med sina kläder onsdag 5/3 mellan kl 13.30-15.30. Idag har det även blivit klart att vi fortsätter kursen med bild och konst 10ggr under våren. Den var ett uppskattat inslag under hösten. Ett bestämt datum kommer lite längre fram.

En vårkonsert är bokad med ”Final Countdown” är bokat till 28/4.

Vårmarknad håller på att planeras med flera olika försäljare. Några kända sedan tidigare marknader och några nya blir det nog.

Ser fram emot en spännande vår och hoppas på en solig och varm sådan efter en mörk vinter!

/ SannaDSC00702