image

Idag har jag fått glädjen att träffa en grupp från SPF som kom på studiebesök. Det är så roligt att få visa våra fina våningsplan där det julpyntats och bytts gardiner inför 1:à advent i helgen. Det var många intressanta frågor och tankegångar om vad vi erbjöd här hos oss. Vi avslutade med att samlas kring kaffe och bullar och samtalet kom att handla om hur gamla Uppsala sett ut förr – var lanthandeln och fiskkiosken låg t.ex.

På kvällen var det en anhörigträff där möjlighet finns för nära och kära att ställa frågor och få information om vår verksamhet. Där närvarar omvårdnadspersonalen, sjuksköterska, verksamhetschef och jag som är arbetsterapeut och aktivitetsansvarig. Vi påminner om vår julmarknad och att det kommer barn och sjunger på Lucia ex. Här var det också ett trevligt samtal kring kaffebordet som fick avsluta ett lyckat möte.

/ Sanna