På söndag är det 1 september och det märks i  luften och syns i naturen och vår egen trädgård att det är en ny årstid på väg. Utsikten från där jag sitter och skriver brukar vara över vidsträckta fält men i morse låg dimman tät när jag kom till jobbet.

Att bara sitta i trädgården är inte lika skönt längre. Igår startade promenadgrupp på torsdagar. Som någon sa: att sitta still är inte så skönt men att röra sig utomhus är fortsatt underbart! Behovet att följa naturens skiftningar utomhus och inte bara genom en fönsterruta är vi många som känner behov av. Vi uppskattar också att sitta på våra inglasade balkonger och ta del av skiftningarna när det blir kyligare.

Vi tar tillvara på höstens godsaker som igår blir till en doftande och underbart god äppelpaj. Mycket uppskattat efter en promenad.

/ Sanna

    .DSC_0018_dimma