Bord vatten Jag gick på semester i mitten på juli när det var som varmast och bilderna jag delade med er då var av vattenlek. Idag är luften svalare, också idag handlar det om vatten men av ett annat slag. Idag har det regnat och blåst, men när jag ser ut genom fönsteret nu på eftermiddagen är det blå himmel mellan molnen och jag känner att det finns sommar kvar innan vi kan börja prata om höst.

chivasnilla

Jag lovade också att ge besked om datum för besöket från vårdhästarna Chivas och Nilla och det är planerat till fredagen den 23/8 kl 14.00.

Vi är i full gång att planera en rolig och inspirerande höst med modevisningar, musikuppträdanden och besök av hundar bland annat. Och våra egna aktivteter såklart! Där vi har allsång, myskvällar med film, sittgymnastik och högläsning som några exempel.

/ Sanna