Veckan började med att vår speleman Puch kom hit och underhöll på samtliga plan med sin luta och sång. Mycket uppskattat.

På onsdag var det så dags för Palt. Det kom upp på senaste boenderådet att just palt, fläsk och vit sås var något som man verkligen längade efter. Det är en rätt som vår matleverantör inte kan ordna. Så det blev Ulrika och Åsa som ordande det till 24 av våra brukare, resten ville inte äta det. Mycket uppskattat av de som smakade på det, nu kommer det all bli paltdagar en gång i kvartalet. Nytt boenderåd hade vi i onsdags då vi åter diskuterade maten, aktiviteter, personalen, lokalerna och en del annat. Minnesantecknigarna sitter vid ingången till avdelningarna för de som är intresserade.

I går var personalen på markplan ute och köpte nya gardiner. Roligt med lite nytt att titta på så här till våren.

Trevlig helg önskar vi er alla

/ Carina