Igår var det internationella äldredagenen, dagen är utsedd av FN för att uppmärksamma äldres situation i olika delar av världen. Här på Sandelska huset fokuserade vi på aktiviteter kring musik och dans. På förmiddagen hade vi besök av Ullas spelmanstrio, de spelade och sjöng för oss. Väldigt uppskattat av de boende.

 

 

 

 

 

 

 

Sittande dans

På eftermiddagen hade vi sittande dans, vår sjukgymnast Rickard och jag hjälptes åt att hålla i dansen och vi tog oss igenom tre låtar. Den första dansen var polka, den andra magdans och den tredje var afro. Allt detta gjorde vi alltså sittande och de boende hängde på så gott de kunde. Det var otrloligt roligt att se alla som verkligen gick in för det trots att magdans och afro kanske inte var något de hade hört talas om. Vi hade roligt och skrattade mest hela tiden:) Tyvärr finns inga kort från dansen då jag hade fullt upp med att röra på mig.

/Melisa