I fredags var det närståendecafé hos oss på Sandelska huset. Cafét började med en föreläsning av Anne-Marie Montell. Anne-Marie arbetar som konsulent på Tena, som tillverkar inkontinensprodukter.Hon  berättade om utvecklingen av inkontinensskydd under de senaste 20 år, vilken är enorm. Hon berättade även om den kvalitetssäkring som görs genom att man väger samtliga inkoninensskydd under ett par dygn för att se att det är rätt produkt som används. Ingen vill ha ett skydd  som är för tjockt och ingen vill ha ett skydd som är för tunnt och läcker. Därför görs sådana vägningar någon gång per år eller vid behov för att kvalitetsäkra att man använder rätt inkontinensskydd.

(föreläsaren från Tena)

Efter föreläsningen serverade kaffe med rulltårtsbakelse på alla plan. Många passade på att njuta av det vackra vädret ute i trädgården också.

Carina