”Nu är glada julen slutslut..slutjulegranen kastas ut..ut..ut…men till nästa år igen, kommer hon tillbaks vår vän, för det har hon lovat……

Nu har julen lämnat Sandelska huset för denna gång….Allt pynt har plockats ned, vi har sjungit julsånger och fikat…..

Då vi på Sandelska huset har en IT-profil och arbetar mycket med vardagteknink så använde vi idag Ipads när vi hade allsång. Detta kan verkligen rekomenderas då man snabbt kan byta mellan låtar och de boende kan lyssna och sjunga efter sina önskemål.

En anna del i vår profil som har kommit till stor användning under jul är våran digitla röstbrevlåda, IPPI. De boende har skickat julhälsningar till sina nära och kära och de har även tagit emot julhälsningar. På bilden nedan hjälper peronalen en av de boende att svara på ett MMS genom IPPI.

I veckan som kommer har vi en del saker att se fram emot, på måndag kommer en trubadur som ska sjunga dansbandslåtar och på lördag ska det göras våfflor. Däremellan är det bingo, sittgymnastik,sång m.m.

Trevlig helg!

//Melisa